fbpx

Wat wij doen

Uw totaal leverancier voor hygiëne producten

Clean Product is een totaal leverancier van hygiëne producten zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, zepen en reinigingsmiddelen. Wij vinden het belangrijk om bedrijven te helpen hun hygiëne te verbeteren. Van tuinbouw en sportverenigingen tot horeca en kantoren, in elke branche is een schone werkomgeving van belang.

Daarnaast bieden wij een breed assortiment aan duurzame hygiëne producten om bij te dragen aan een beter milieu. Hierbij werken wij met merken die beschikken over een Ecolabel, FSC label,  CO2-neutraal label en/of Cradle to Cradle label.

Bent u benieuwd wat er binnen uw bedrijf kan worden verbeterd? Wij komen persoonlijk bij u langs en geven altijd advies op maat.

Wat kan Clean Product voor u betekenen?

  • Uitgebreid assortiment in hygiëne producten
  • Advies om uw bedrijfshygiëne te verbeteren
  • Wij leveren 5 dagen per week
  • Een betrouwbare groothandel met een service gerichte aanpak
  • Wij regelen uw voorraadbeheer op locatie in regio Haaglanden

Ontzorg uw voorraadbeheer

Als ondernemer wilt u natuurlijk voornamelijk bezig zijn met uw bedrijf. Alle overige werkzaamheden moeten zo snel en effectief als mogelijk worden afgehandeld. Vanwege de drukte binnen uw bedrijf wilt u hier zo min mogelijk tijd en energie in stoppen, maar stelt u zich eens voor dat u zonder hygiëne producten zit zoals wc-papier of handzeep. Toch erg vervelend! Daarom bieden wij de service ‘Voorraadbeheer op locatie’ aan voor bedrijven in de regio Haaglanden. Wij zorgen ervoor dat de voorraad van uw hygiëne producten regelmatig wordt bijgevuld, zodat u nooit misgrijpt en ongemakkelijke situaties voorkomt. Wij  regelen het voor u van A tot Z en leveren de voorraad zelfs tot in uw kast. Op deze manier houdt u de volledige focus voor uw bedrijf.

Wilt u meer weten over ‘Voorraadbeheer op locatie’ of heeft u nog vragen? Wij komen graag bij u langs om u persoonlijk te informeren over deze service.